lördag 16 november 2013

Movie World

Hejsan!

Igår (jag har suttit här så länge och försökt att få ut ett inlägg att det har blivit söndag) var vi på Movie World. Den första av de tre nöjesfälten vi ska besöka här på Guldkusten. På morgonen var det svårt att förutbestämma hur vädret skulle bli, då det regnade och åskade. För att rediga hade vi med oss regnjacka och mat, så att vi skulle slippa betala dyr skitmat. Vi tog en tidig buss så att vi skulle vara långt fram i kön. Finns nog inget jag avskyr mer än långa köer. När parken öppnade stod vi som nummer två i kön. Självklart funkade inte våra onlinebiljetter, vi var ju såklart tvungna att gå tillbaka och skaffa oss ordentliga kort. Efter en stund köande var vi tillslut inne i parken. Vädret hade klarnat upp och det blev kokhett med en gång. Man vill nästan ha regn och moln vid sådana här tillfällen.

Parken var inte så jättestor med det var nästan bra. Man hann med allt utan att behöva stressa och köerna till attraktionerna var inte så farligt långa. Då det var Warner Brothers som ägde parken så fick vi träffa många kära karaktärer. Batman, Wonderwoman, The Flash, Green Latern, Jokern, Looney Tunes- karaktärerna och många mer. De hade till och med en affär för Harry Potter grejer!

Efter en lång dag med mycket skoj var det dags att bege sig hem. Tyvärr hade båda väldigt båda ont i huvudet, det är väl snart dags att bli sjuk, har ju inte lyckats än.

Här är lite bilder från dagen (Då internet är segt kommer jag inte kunna ladda upp alla bilder på samma gång):

Harry Potter-affär
Tupplur



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar